Nieuws

nov

18

2011

Gemakkelijk grote bestanden uploaden

Om het aanleveren van grote bestanden voor u gemakkelijker te maken hebben we een WeTransfer kanaal aangemaakt. Indien u grote bestanden aan ons wilt versturen raden wij u aan dit kanaal te gebruiken. Het stelt u in staat de bestanden op een veilige manier te uploaden en een begeleidend schrijven, samen met uw e-mailadres, naar ons te verzenden.

Wanneer wij bericht en de bestanden ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Mochten er vragen bestaan aangaande het gebruik horen wij dit graag!

nov

15

2011

Nieuwe Website Inducopy

Door het toevoegen van enkele nieuwe services (daarover binnenkort meer) zagen wij de kans schoon meteen de gehele website te vernieuwen. Het uiterlijk is opgefrist en het gebruiksgemak is naar onze mening verhoogd. Daarnaast is de website voor ons gemakkelijker bij te houden!

Een belangrijke toevoeging is onder andere deze nieuwspagina waar we u op de hoogte zullen houden van de laatste ontwikkelingen. Een andere toevoeging is een pagina waarin we enkele tips geven omtrent het aanleveren van uw kopij. We merken dat publicaties nog wel eens verkeerd worden opgemaakt het aanpassen hiervan kan veel tijd in beslag nemen.

We hopen dat we u middels de vernieuwde website nog beter van dienst kunnen zijn. Mochten er onverhoopt toch onduidelijkheden zijn kunt u ons altijd bereiken.